dijous, 2 de juny del 2016

La Plataforma per la Família a l'entrega dels XX Premis "Família" del GEC


El passat 12 de maig va tenir lloc la darrera entrega dels Premis Empresarials i institucionals "Família" del 2016, organitzada pel GEC, i en la que van assistir i participar membres de la Plataforma per la Família Catalunya-ONU. 

En aquesta ocasió es dona la circumstancia que dues de les entitats que formen part de la Plataforma  per la família han resultat premiades. Es tracta de la Fundació Pere Tarres i de l'associació Solo Hijos.

La FUNDACIÓ PERE TARRES, ha estat premiada en la modalitat de conciliació vida laboral, familiar i personal, per l'atenció especialment a mares amb nens entre 0-6 anys. El premi el va recollir,  Jesús Delgado, administrador de la Facultat Pere Tarrés-URL, i membre de la Junta Directiva de la Plataforma per la Família. 

Per la seva banda l'entitat SOLO HIJOS, va ser premiada en la modalitat d'iniciativa social per "educar en família" i per la seva tasca diària de la creació d'articles pedagògics de gran interès per a l'educació familiar..

A l'acte també van assistir el President de la Plataforma, Daniel Arasa, la vicepresidenta, Cecilia Bosch, i el seu secretari, Josep Menchón.