dissabte, 26 de novembre del 2016

En la mort de l’estimada vicepresidenta Cecília Bosch


El dia 25 de novembre de 2016 ha mort Cecília Bosch, vicepresidenta de la Plataforma, que tant de treball, esforç i il·lusió va posar en les nostres activitats en favor de la família.

No diem que ens ha deixat. No la tindrem en mig de nosaltres, ni en els nostres actes, però segur que des del Cel seguirà allò que fem i ens ajudarà. Essent una persona tan bona com era, tan entregada als demés i amb tanta fe segur que es ja amb el Senyor.

Al llarg dels darrers mesos hem seguit intensament dia a dia la seva greu malaltia i alguns la vam visitar en diverses ocasions a la seva casa. Sempre donava mostres de l’alegria que la caracteritzava, de l’estimació a les persones i de la profunda pau que sentia malgrat el perill per a la seva vida. Sempre parlava de tothom amb estimació i no li mancaven projectes per tirar endavant. 

Hem estat també a l’hospital pocs dies abans de la seva mort, quan ja se sabia que la situació era irreversible.

Des de la Plataforma donem el condol més sincer a la família, el seu marit Josep Puyol, els fills Cecília i Dani, Mar i Marc, Joan Francesc i Kim, la seva mare, Maria, els nets i les germanes. 

En les properes setmanes i d’acord amb la família ja intentarem celebrar una altra missa funeral i un dels nostres futurs actes serà en homenatge a ella.

Per a no reiterar, us adjunto a continuació l’obituari que he escrit per a La Vanguardia.

Daniel Arasa
President Plataforma per la Família Catalunya-ONU