diumenge, 14 de maig del 2017

Emma Bellver exposa les diferències home-dona en les relacions familiars


La doctora Emma Bellver va pronunciar la primera de les conferències del cicle “Respostes de la Família davant dels reptes d’avui” organitzat per la Plataforma per la Família Catalunya-ONU el maig de 2017. Forma part de les activitats promogudes en relació al Dia Internacional de la Família que se celebra el 15 de maig.

Emma Bellver va desenvolupar el tema “Son les dones de Venus i els homes de Mart?”, senyalant les diferències home-dona. Després d’explicar el desenvolupament intrauterí de l’ésser humà des del moment de la gestació, amb la conseqüent diversificació posterior. va desenvolupar àmpliament les diferències en la psicologia de l’home i de la dona, les capacitats d’interrelació, la major tendència de les dones a la comunicació i la dels homes a l’acció, la importància de saber escoltar i la de no dramatitzar discrepàncies que essent petites porten a conflictes si no es té prou sentit de comprensió i tolerància, la diversitat en la sexualitat entre l’home i la dona i en la pròpia apetència sexual, i molt altres aspectes. La sessió, a més de divulgativa, tenia l’objectiu pràctic d’ajudar a la relació entre les persones, especialment en la vida matrimonial.

La doctora Emma Bellver es llicenciada en Medina i Cirurgia, pediatra, va ser professora de la Universitat Internacional de Catalunya, coordinadora del Máster de Teràpia Familiar en el qual està especialitzada, es autora del llibre “Mi primer bebé” i es dedica professionalment a l’assessorament familiar. Es mare de sis fills.

Les sessions d’aquest cicle es desenvolupen a la Sala d’Actes de l’Oratori de Santa Maria de Bonaigua. Continuaran el proper dia 19 de maig amb l’exposició de “Els Ajuts a la Família a Catalunya, Espanya i la UE” per part de Raül Sánchez, director general de FANOC i secretari general de la Federació de Famílies Nombroses Europees, i el dia 26 amb la conferència “Família, Televisió i Pantalles, què fer amb els fills?” a càrrec d’Ignasi Bofarull, doctor en Ciències Socials i en Sociologia de la Família i autor del llibre “Enganchados a las pantallas”.

veure totes les fotos aquí