dimarts, 22 de maig del 2018

La Fundació + Família i Ignacio Socías, premis "Lluitadors per la Família"



La Fundació + Família i el dircom de la IFFD (International Federation for Family Development), Ignacio Socías, han estat guardonats amb els premis nacional i internacional de "Lluitadors per la Família", promoguts per la Plataforma per la Família Catalunya-ONU.


En aquesta quarta edició dels premis, Ignacio Socías és reconegut per la feina que realitza a les Nacions Unides, ja que desenvolupa la seva activitat a Nova York. Socías ha estat al capdavant de The Family Watch, institució que investiga sobre la família i busca solucions a les seves necessitats. En els camps d'actuació d'Ignacio Socías destaquen els drets humans i drets civils, l'acció social i l'educació. Va manifestar en el seu parlament que després d'anys de dubtes la realitat s'imposa, i des de l'ONU s'està veient la necessitat de donar suport a la família en tot el món.

En nom de la Fundació + Família va recollir el premi el seu director general, Rafael Fuertes. Aquella organització es dedica a promoure la conciliació de la vida laboral, personal i familiar, sent l'instrument fonamental la creació del certificat d'Empresa Familiarment Responsable (EPR) i l'assessorament d'empreses per gestionar-lo. Rafael Fuertes va manifestar en rebre el premi de conciliar resulta rendible a les empreses perquè permet tenir uns treballadors més compromesos i la plantilla més estable. Va afirmar que conciliació no és només flexibilitat d'horaris, sinó també una actuació més global.