dissabte, 14 de setembre del 2019

Nou llibre de Daniel Arasa sobre la Família



El president de la Plataforma per la Família, Daniel Arasa ha publicat un nou llibre titulat  'A las nueve en la luna' (Flah Editors). Amb el subtítol 'Un paseo a través de una vida de amor imperfecto', el llibre mostra una "apassionada història d'amor de parella, un amè manual d'experiències i consells per a l'educació dels fills" i que sense pretendre-ho, el converteixen en un llibre d'autoajuda per a la parella.

Aquest llibre ha estat escrit amb motiu de les seves Noces d'Or. Arasa pretenia escriure a la seva dona, Mercè, els records d'episodis que han compartit al llarg dels 50 anys de matrimoni. Però quan ja havia redactat bona part del text per a la seva dona, el periodista i escriptor va pensar que podia interessar també a més persones i es va animar a convertir-lo en un llibre.

Entre els capítols del llibre, un d'ells es refereix a la història d'amor de dues persones tan diferents entre si "com l'aigua i l'oli", diu Arasa, que el titula 'Almas gemelas...¡Ni de lejos!'.

"A qui llegeixi el llibre li quedarà clar que l'enamorament pot ser passatger, però si es treballa bé, es conrea cada dia, dona pas a un amor encara més fort", diu Arasa.

En el text no falta l'humor, i en una de les frases l'escriptor parafraseja una frase recollida pel director de cinema Billy Wilder en la pel·lícula 'Primera plana' quan adverteix: "Casi's amb un enterrador, un pistoler o un jugador trampós, però mai es casi amb un periodista". (EUROPAPRESS) 

Aprofitem per felicitar a en Daniel Arasa i la seva dona Mercè per les seves noces d'or!!!!

Podeu llegir l'article publicat a la Vanguardia, i una entrevista feta a l'autor: 

https://www.lavanguardia.com/vida/20190829/4714487329/secretos-relacion-duradera-feliz-daniel-arasa.html

https://www.religionenlibertad.com/vida_familia/375719108/Vale-la-pena-impulsar-asociaciones-y-cursos-de-familia-en-pocos-anos-veremos-que-daran-mas-fruto.html