dissabte, 19 de desembre del 2015

La Plataforma amb el President del Pontifici Consell de la Família

El president i el secretari de la Plataforma per la Família Catalunya-ONU, Daniel Arasa i Josep Menchón, respectivament, van assistir el dia 16 de desembre a la conferència que va pronunciar el president del Consell Pontifici de la Família, Monsenyor Vincenzo Paglia, sobre la encíclica “Laudatio Si” del Papa Francesc.

Arasa i Menchón van poder saludar molt breument a monsenyor Paglia i dir-li que representaven a la Plataforma per la Família i entitats familiars catalanes, i ell va expressar la seva satisfacció. El representant vaticà marxava tant de pressa per agafar l’avió de tornada a Roma que no va estar possible més que la breu salutació.

L’acte es va celebrar al Palau Macaya, de la Fundació “la Caixa”, i estava organitzat pel Club de Roma i l’Ateneu Universitari Sant Pacià. A més del Dr. Paglia van intervenir Jaume Lanaspa, president del Club de Roma a Barcelona, Manuel Castells, economista i professor de la Universitat de Berkeley, Ramón Folch, ecòleg, Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Paciài Luis Reales.