dilluns, 30 de maig del 2016

La Plataforma per la Família ingressa en la Vienna NGO Committee on the Family

La Plataforma per la Família Catalunya-ONU ha estat admesa per a formar de la Vienna NGO Committee on the Family, organització d’entitats no governamentals relacionades amb la família i que tenen un vincle amb les Nacions Unides. 

El president de la Plataforma, Daniel Arasa, i el vocal de la Junta Directiva, Raül Sánchez, que es també secretari general de la Federació Europea de Famílies Nombroses i de les federacions d’Espanya i Catalunya, es van traslladar a Viena per a presentar la candidatura de la Plataforma catalana a l’Assemblea de la Vienna NGO on the Familiy. Van ser rebuts pel president d’aquesta organització, Dr. Michael Schwarz, austríac, i pels assistents a l’Assemblea.


Durant la sessió del matí el professor Wolfgang Mazal, de la Universitat de Viena i de l’Institut de la Família d’aquella mateix universitat, va pronunciar una conferència en la que va abordar els problemes de natalitat al món, expressant la preocupació per l’hivern demogràfic a molts països. 

En la sessió de tarda, el president de la Plataforma, Daniel Arasa, va pronunciar un parlament en el que va explicar el que era la Plataforma per la Família Catalunya-ONU i sol·licitava la incorporació de la Plataforma a la Vienna NGO Committee on the Family com a membre associat, segons les regles de funcionament de l’organització. Tots els assistents van acceptar la incorporació. 

Amb el seu ingrés, l’associació Plataforma per la Família Catalunya-ONU s’ha convertit en la primera entitat catalana que forma part d’aquesta important entitat internacional. Amb aquesta incorporació la Plataforma per la família dona un pas important en les seves relacions internacionals. La Plataforma per al família també esta inscrita com a entitat col·laboradora al registre d'entitats del Departament d'Assumptes Econòmics i Socials (DESA) de la ONU.