dimarts, 22 de maig del 2018

8è Congrés de Famílies Nombroses de Catalunya al Tibidabo

 

El diumenge 3 de juny FANOC celebra el 8è Congrés de Famílies Nombroses de Catalunya en el parc d’atraccions El Tibidabo sota el lema: “Famílies nombroses, més és més”.
L’acte és exclusiu pels socis de FANOC i tindrà lloc de 10h a 12h a la sala d’actes de l’interior del Tibidabo i posteriorment les famílies podran gaudir de les atraccions del parc.
Programa:
9:30 - 9:45 Recepció de les famílies
10:00 - 10:15 Benvinguda i presentació
10:15 - 11.15 Ponència: Rosa Pich: "Com ser feliç amb 1, 2, 3... fills"
11:15 - 11:40 Entrega de premis
11:40 - 12:00 Conclusions i cloenda
El mateix dia 3 de juny  totes les famílies nombroses que ho acreditin amb el títol oficial de la Generalitat o el carnet de soci de FANOC tindran entrada gratuïta pels fills menors de 16 anys (16 anys no inclosos). I els adults tindran un 30% de descompte en l'entrada (tarifa habitual 28,50€). A més si aquest dia et fas el carnet Tibiclub, et descomptaran l'import de les entrades comprades.
L’horari del parc és de 11h a 21h.
Dues entrades gratuïtes pels inscrits al congrés (exclusiu per a socis de FANOC)
En motiu del congrés, gràcies als patrocinadors, els 30 primers socis que s’inscriguin a través del formulari de la web a l’acte, rebran 2 entrades d’adult gratuïtes pel parc d’atraccions Tibidabo.
Com fer la inscripció al congrés?
Per a fer la inscripció al congrés serà necessari que ompliu les vostres dades en el formulari que estarà disponible el dimecres 23 de maig a les 10h a la web de FANOC.
(Places limitades a 30 famílies i 10 de reserva en rigorós ordre d’inscripció)

Per a tots els fills/es de les famílies que vinguin al congrés hi haurà un servei de monitoratge per a nens a partir de 3 anys durant l’horari del congrés, de 10 a 12h.

El registre tan dels inscrits al congrés com dels nens pel servei de monitoratge es realitzarà entre les 9:30h i les 9:45h a l’estand de FANOC que estarà ubicat a l’entrada del parc, al costat de la talaia. En cap cas es donaran les entrades a qui arribi més tard de les 10h.
Així mateix, si finalment no podeu venir aquell dia haureu d’avisar com a mínim amb 72h d’antelació en cas contrari haureu d’abonar el preu de les dues entrades d’adults.
Acosta't a l'estand de FANOC

Si vens divendres al Tibidabo no oblidis d'apropar-te a l'estand de FANOC (al costat de la talaia) on totes les famílies nombroses que ho acrediteu rebreu un obsequi de FANOC (fins a finalitzar existències).